Låt oss hjälpa dig med 

Teknisk SEO

Därför ska alltid

Välja vårt bolag

Är du på jakt efter experthjälp inom teknisk SEO? När du väljer oss för att optimera din webbplats får du inte bara högkvalitativa resultat utan också en kostnadseffektiv tjänst. Vårt dedikerade team av tekniska SEO-experter har omfattande erfarenhet och kompetens för att förbättra webbplatsens tekniska aspekter, vilket resulterar i ökad synlighet och effektivitet online. Vi strävar efter att erbjuda skräddarsydda lösningar för att säkerställa att din webbplats når sin fulla potential och presterar optimalt i sökresultaten. Kontakta oss idag för att få veta mer om hur vi kan förstärka din närvaro online genom teknisk SEO-optimering.

Vad är teknisk SEO för något?

Teknisk SEO är processen att optimera en webbplats för att förbättra dess tekniska aspekter, vilket påverkar hur väl sökmotorer kan genomsöka, indexera och förstå innehållet. Det innefattar områden som webbplatsens laddningstid, mobilvänlighet, säkerhet (t.ex. HTTPS), strukturerade data, och optimering av URL-struktur. Teknisk SEO säkerställer att din webbplats fungerar smidigt och effektivt, både för användare och sökmotorer, vilket leder till bättre ranking i sökresultaten och en förbättrad användarupplevelse.

Varför bör man arbeta med teknisk SEO?

Att arbeta med teknisk SEO är viktigt för att säkerställa att din webbplats fungerar optimalt för både användare och sökmotorer. En tekniskt optimerad webbplats laddar snabbare, är mobilvänlig, och har en tydlig struktur som gör det lättare för sökmotorer att indexera och ranka ditt innehåll. Dessutom förbättrar teknisk SEO säkerheten och användarupplevelsen, vilket minskar risken för att besökare lämnar sidan snabbt. Genom att fokusera på teknisk SEO lägger du grunden för långsiktig sökbarhet och framgång online.

"Vi är aldrig nöjda, innan du som kund är nöjd"

Hur kan vi hjälpa era med teknisk-SEO?

Webbplatsens laddningstid

En snabb webbplats är avgörande för både användarupplevelse och sökmotorranking. Vi analyserar och optimerar din webbplats för att minska laddningstiden, genom att komprimera bilder, minimera kod och utnyttja caching. En snabbare laddningstid minskar avvisningsfrekvensen, ökar konverteringar och förbättrar din position i sökresultaten. Vi ser till att din webbplats presterar på topp, oavsett plattform eller enhet.

HTTPS och säkerhet:

HTTPS är en nödvändighet för säkerhet och förtroende på webben. Vi hjälper dig att implementera och underhålla HTTPS på din webbplats, vilket skyddar användardata och säkerställer att din sida inte markeras som osäker i webbläsare. Genom att använda SSL-certifikat stärker vi din webbplats säkerhet, vilket inte bara skyddar dina besökare utan också förbättrar din ranking i sökmotorer, då Google prioriterar säkra webbplatser.

URL-struktur och kanoniska taggar

En välstrukturerad URL är lätt att förstå för både användare och sökmotorer. Vi optimerar dina URL
för att göra dem korta, beskrivande och nyckelordsrika. Dessutom implementerar vi kanoniska taggar för att undvika duplicerat innehåll och säkerställa att sökmotorer indexerar rätt version av dina sidor. Genom att förbättra URL-strukturen och använda kanoniska taggar hjälper vi dig att undvika förvirring och förbättra din ranking.

Mobilanpassning

Med majoriteten av sökningar som sker via mobila enheter är mobilanpassning avgörande för SEO. Vi optimerar din webbplats för att säkerställa att den är fullt responsiv och fungerar smidigt på alla skärmstorlekar. Detta inkluderar att justera layout, textstorlek, och knappstorlekar samt att förbättra laddningstiden för mobila användare. En mobilvänlig webbplats förbättrar användarupplevelsen och hjälper dig att ranka högre i mobila sökresultat.

Strukturerade data (schema markup)

Strukturerade data hjälper sökmotorer att förstå och presentera ditt innehåll bättre i sökresultaten. Vi implementerar schema markup på din webbplats, vilket kan leda till förbättrade sökresultat i form av rich snippets, som exempelvis stjärnbetyg, produktinformation eller evenemangsdetaljer. Genom att göra ditt innehåll mer informativt och tilltalande i sökresultaten ökar vi chansen att få fler klick och därmed mer trafik till din webbplats.

Genomsökningsbarhet (crawlability)

För att sökmotorer ska kunna indexera och ranka din webbplats måste den vara lätt att genomsöka. Vi granskar och optimerar din webbplats för att säkerställa att sökmotorernas spindlar enkelt kan hitta och indexera alla viktiga sidor. Detta inkluderar att fixa trasiga länkar, optimera interna länkar och hantera duplicerat innehåll. Genom att förbättra genomsökningsbarheten ser vi till att din webbplats maximalt utnyttjar sin SEO-potential.

Intern länkstruktur

En effektiv intern länkstruktur hjälper både användare och sökmotorer att navigera på din webbplats. Vi optimerar dina interna länkar för att säkerställa att viktig information är lättillgänglig och att sidans auktoritet sprids jämnt över hela webbplatsen. Genom att strategiskt placera interna länkar förbättrar vi användarupplevelsen, ökar sidorankningen och hjälper sökmotorer att förstå strukturen och betydelsen av ditt innehåll.

Hantering av 404-sidor och omdirigeringar

Felaktiga länkar och trasiga sidor kan skada din SEO och användarupplevelse. Vi identifierar och fixar 404-fel genom att skapa användarvänliga felmeddelanden och implementera 301-omdirigeringar till relevanta sidor. Detta säkerställer att både användare och sökmotorer leds till rätt innehåll, vilket bevarar sidans auktoritet och förhindrar att värdefull trafik går förlorad. Genom att hantera 404-sidor och omdirigeringar proaktivt, skyddar vi din webbplats SEO och användarupplevelse.

XML-sitemaps och robots.txt

XML-sitemaps och robots.txt-filer är grundläggande för att styra sökmotorers genomsökning av din webbplats. Vi skapar och optimerar din XML-sitemap för att säkerställa att alla viktiga sidor indexeras korrekt. Samtidigt justerar vi din robots.txt-fil för att styra sökmotorernas åtkomst till specifika delar av din webbplats. Genom att använda dessa verktyg effektivt, hjälper vi sökmotorer att snabbt och korrekt indexera din webbplats, vilket förbättrar din synlighet online.

Varför teknisk-SEO från oss?

Bakgrund inom SEO

Med en bakgrund som grundare och över ett decennium inom SEO har jag en djup förståelse för vad som krävs för att lyckas online. Jag har arbetat med allt från små lokala företag till stora e-handelsbolag och har hjälpt hundratals kunder inom en mängd olika branscher att nå sina digitala mål. Min analytiska förmåga och min erfarenhet av att undervisa SEO på yrkeshögskolor gör att jag kan bryta ner komplexa ämnen och presentera dem på ett tydligt och pedagogiskt sätt. Utifrån dessa erfarenheter vill jag påstå att jag vet vad som krävs för att utföra teknisk SEO på ett förstklassigt sätt. 

Jerry Mainio, Grundare av Never Enough Consulting AB

Globalt perspektiv

Erfarenhet av att arbeta med digital marknadsföring på den nordiska marknaden ger oss en unik inblick i hur olika kulturer och marknader fungerar online. Jag kan anpassa strategier för att passa just dina behov och målgrupp.

Mångårig erfarenhet

Jag har flera års erfarenhet av digital marknadsföring har jag sett det mesta. Jag vet vad som fungerar och vad som inte fungerar, och jag kan hjälpa dig att undvika vanliga misstag. Min erfarenhet säkerställer att dina investeringar i digital marknadsföring ger maximal avkastning.

Erfaren utbildare.

Min erfarenhet som lärare på yrkeshögskolan har gett mig en unik förmåga att förklara komplexa ämnen på ett enkelt och begripligt sätt. Jag ser det som en självklarhet att dela med mig av min kunskap till våra kunder och säkerställa att de förstår hur digital marknadsföring fungerar och varför det är viktigt för deras verksamhet.
Globalt perspektiv
100%
Över tio års erfarenhet
100%
Utbildare
100%

Vill ni etablera er i Finland?

Vill du etablera ditt företag på den finska marknaden genom digital marknadsföring? Vårt bolag har mångårig yrkeserfarenhet av att hjälpa företag in på den finska marknaden. Läs här genom länken här nedan hur vi kan hjälpa ditt bolag.

Via oss får du alltid

Skräddarsydda lösningar

Vi skräddarsyr alltid våra lösningar beroende på vilken form av hjälp du som företag är ute efter. Du kan med oss teckna både månadsavtal eller om du hellre vill att vi bara utför ett engånsarbete. 

Tjänsteutbud

Anlita oss