Låt oss hjälpa dig med 

SEO-analys

Därför ska alltid

Välja vårt bolag

Vill ni köpa en SEO-analys över en befintliga hemsida? Vårt företag kan gå igenom er hemsida utifrån on-page, off-page, konverteringsoptimering och tekniska aspekter.  Utifrån vad vi hittar på eran hemsidan väljer vi sedan att skapa ett strategiförslag som ni kan välja att arbeta utifrån. Självklart kan vi även skriva ett löpande avtal med er också om ni vill fortsätta arbeta med oss. På följande målsida kan du läsa mer om hur denna tjänst fungerar. 

Vad är en SEO-analys för något?

Grundlig genomgång av din webbplats

Vi utför en omfattande granskning av din webbplats för att säkerställa att alla tekniska, innehållsmässiga och användarvänliga aspekter är optimerade. Denna genomgång hjälper oss att upptäcka eventuella problem som kan hindra din webbplats från att nå sin fulla potential i sökmotorresultaten.

 

Identifiering av förbättringsområden

Vi se över vilka delar av webbplatsen som behöver förbättras. Vi går sedan tillsammans igenom dessa delar under en worskshopp. Ni får alltid presenterat för er i en tydlig och snygg presentation.

Genomgång av era länkprofil

Vi analyserar noggrant er länkprofil för att förstå kvaliteten och kvantiteten av de inkommande länkarna till er webbplats. Detta hjälper oss att identifiera styrkor och eventuella risker som kan påverka er ranking i sökmotorer.

Jämförelse med konkurrenter

Vi genomför en detaljerad jämförelse av er webbplats mot era konkurrenter för att se hur ni står er i förhållande till dem. Detta inkluderar en analys av deras länkprofil, innehåll, och synlighet på sökmotorer.

Trafikanalys

Vi utför en detaljerad trafikanalys för att förstå hur besökare interagerar med din webbplats. Vi analyserar var trafiken kommer ifrån, hur besökarna rör sig genom webbplatsen, och vilka sidor som presterar bäst. Genom att identifiera mönster och trender kan vi ge rekommendationer för att optimera användarupplevelsen och öka konverteringsgraden.

SEO-strategi

Utifrån insikterna vi samlar in från analysen av er länkprofil, konkurrensjämförelser, identifierade förbättringsområden och trafikanalys, arbetar vi fram en skräddarsydd SEO-strategi. Denna strategi är specifikt anpassad för att maximera er webbplats synlighet i sökmotorer, driva mer organisk trafik och stärka er digitala närvaro på lång sikt.

"Vi är aldrig nöjda, innan du som kund är nöjd"

Effekten av våra SEO-analyser

Ökad organisk trafik

Genom våra SEO-analyser identifierar vi de mest relevanta sökorden och optimerar innehållet på er webbplats för att matcha dessa. Detta leder till att er webbplats dyker upp oftare i sökresultaten när potentiella kunder söker efter tjänster eller produkter som ni erbjuder. Som resultat får ni en ökning av organisk trafik, vilket betyder fler besökare utan att behöva betala för annonsering.

 

Förbättrad sökmotorranking

En av de tydligaste effekterna av våra SEO-analyser är en förbättring i er webbplats ranking på sökmotorer som Google. Genom att optimera tekniska aspekter, förbättra er länkprofil, och skapa relevant och högkvalitativt innehåll, kan vi hjälpa er webbplats att klättra uppåt i sökresultaten. Detta innebär att er webbplats blir mer synlig för potentiella kunder, vilket kan leda till fler affärer och ökad trovärdighet online.

Bättre användarupplevelse

Våra analyser tar också hänsyn till användarupplevelsen på er webbplats. Genom att identifiera och åtgärda tekniska problem, såsom långsamma laddningstider eller svårnavigerade sidor, säkerställer vi att besökarna får en smidigare och mer engagerande upplevelse. En förbättrad användarupplevelse leder inte bara till längre besökstider och lägre avvisningsfrekvens, utan kan också positivt påverka er sökmotorranking.

Ökad konverteringsgrad

Genom att förstå hur besökare interagerar med er webbplats och vilka sidor som presterar bäst, kan vi optimera viktiga landningssidor för att öka konverteringsgraden. Detta innebär att fler besökare blir till betalande kunder eller utför andra önskade handlingar, såsom att anmäla sig till ett nyhetsbrev eller fylla i ett kontaktformulär. På så sätt kan ni maximera värdet av den trafik som er webbplats redan genererar.

Förstärkt konkurrensposition

Våra SEO-analyser inkluderar också en grundlig konkurrensanalys, där vi jämför er webbplats med era närmaste konkurrenter. Genom att förstå deras styrkor och svagheter kan vi implementera strategier som inte bara gör att ni håller jämna steg, utan också överträffar dem. Detta stärker er position i marknaden och gör att ni framstår som en ledande aktör i er bransch.

Långsiktig hållbarhet

SEO är en långsiktig satsning, och våra analyser hjälper er att bygga en hållbar strategi som ger resultat över tid. Genom att kontinuerligt övervaka och justera er SEO-insats baserat på aktuella data och trender, säkerställer vi att er webbplats fortsätter att prestera väl i sökmotorerna. Detta ger er en stabil grund för att långsiktigt behålla och öka er digitala närvaro.

Varför SEO-analys från oss?

Bakgrund inom SEO-analys

Med en bakgrund som grundare och över ett decennium inom SEO har jag en djup förståelse för vad som krävs för att lyckas online. Jag har arbetat med allt från små lokala företag till stora e-handelsbolag och har hjälpt hundratals kunder inom en mängd olika branscher att nå sina digitala mål. Min analytiska förmåga och min erfarenhet av att undervisa SEO på yrkeshögskolor gör att jag kan bryta ner komplexa ämnen och presentera dem på ett tydligt och pedagogiskt sätt. Utifrån dessa erfarenheter vill jag påstå att jag vet vad som krävs för att utföra en förstklassig SEO-analys.

Jerry Mainio, Grundare av Never Enough Consulting AB

Globalt perspektiv

Erfarenhet av att arbeta med digital marknadsföring på den nordiska marknaden ger oss en unik inblick i hur olika kulturer och marknader fungerar online. Jag kan anpassa strategier för att passa just dina behov och målgrupp.

Mångårig erfarenhet

Jag har flera års erfarenhet av digital marknadsföring har jag sett det mesta. Jag vet vad som fungerar och vad som inte fungerar, och jag kan hjälpa dig att undvika vanliga misstag. Min erfarenhet säkerställer att dina investeringar i digital marknadsföring ger maximal avkastning.

Erfaren utbildare.

Min erfarenhet som lärare på yrkeshögskolan har gett mig en unik förmåga att förklara komplexa ämnen på ett enkelt och begripligt sätt. Jag ser det som en självklarhet att dela med mig av min kunskap till våra kunder och säkerställa att de förstår hur digital marknadsföring fungerar och varför det är viktigt för deras verksamhet.
Globalt perspektiv
100%
Över tio års erfarenhet
100%
Utbildare
100%

Vill ni etablera er i Finland?

Vill du etablera ditt företag på den finska marknaden genom digital marknadsföring? Vårt bolag har mångårig yrkeserfarenhet av att hjälpa företag in på den finska marknaden. Läs här genom länken här nedan hur vi kan hjälpa ditt bolag.

Köp en SEO-analys