Vi är din 

Webbyrå i Kalmar

Därför ska alltid

Välja vårt bolag

Vill du nå nya marknader? Mina webbyrå-tjänster hjälper svenska företag att expandera internationellt genom skräddarsydd digital marknadsföring. Med fokus på att hjälpa dig nå en ny, köpstark målgrupp, erbjuder jag en mångsidig uppsättning webbyrå-tjänster. Utforska gärna mitt tjänsteutbud på den dedikerade målsidan för att få en överblick över hur jag kan stödja ditt företag. På följande målsida kan ni läsa mer om hur jag kan hjälpa er. 

Tjänsteutbud

Kalmars kanske unikaste webbyrå

På vilket sätt unikt?

Som din dedikerade webbyråpartner hjälper jag svenska företag, inklusive de i Kalmar, att expandera internationellt. Med expertis inom översättningar, webbdesign och digital marknadsföring skapar vi skräddarsydda lösningar för att hjälpa dig nå nya kunder och öka din globala synlighet. Oavsett om du behöver en ny webbplats på ett främmande språk eller vill optimera din befintliga webbplats för internationella sökningar, har jag lösningen.

Vilka företag vänder sig mina tjänster till?

Vill du nå en global publik? Oavsett om ditt företag är stort eller litet kan jag hjälpa dig att expandera internationellt. Jag erbjuder skräddarsydda lösningar för företag i Kalmar som vill nå nya marknader. Med min expertis inom digital marknadsföring och webbdesign kan du vara säker på att få en lösning som passar just dina behov. Kontakta mig idag för att ta reda på hur jag kan hjälpa dig att växa.

"Jag jobbar alltid efter 110 % kundnöjdhet"

Exempel på hur jag kan hjälpa er?

Rekrytering

Utmaning: Ett lokalt teknikföretag kämpade med att rekrytera kvalificerade ingenjörer och få synlighet på marknaden.

Lösning: Genom att utforma en skräddarsydd rekryteringsstrategi och en engagerande employer branding-kampanj, lyckades vi locka till oss top-talanger inom branschen. Samtidigt utvecklade vi en modern webbplats och genomförde en målinriktad Facebook-annonskampanj för att öka varumärkeskännedom och generera kvalificerade leads.

Resultat: Företaget kunde snabbt fylla sina vakanser och uppnå en ökning av försäljningen med 20% inom det första året.

Hemsidor

Utmaning: En nyöppnad restaurang i Kalmar hade svårt att locka till sig nya kunder och bygga upp ett starkt varumärke.

Lösning: Vi skapade en attraktiv hemsida som visade upp restaurangens unika koncept och meny. Genom att använda lokalt relevanta sökord och genomföra regelbundna Facebook-annonskampanjer, ökade vi restaurangens synlighet i området. Dessutom genomförde vi en marknadsundersökning och gav råd om hur restaurangen kunde förbättra sin försäljning och kundservice.

Resultat: Restaurangen upplevde en betydande ökning av bokningar och kundnöjdhet. Sociala medier-närvaron ökade markant, och restaurangen blev snabbt en populär mötesplats i Kalmar.

SEO

Utmaning: Ett e-handelsföretag inom modebranschen ville expandera sin verksamhet och nå en bredare kundkrets.

Lösning: Vi genomförde en omfattande analys av företagets nuvarande marknadsföring och identifierade områden där vi kunde optimera. Vi utvecklade en ny e-handelsplats med förbättrad användarupplevelse och implementerade en strategi för sökmotoroptimering (SEO) för att öka organiska sökningar. Genom att använda retargeting-annonser på Facebook kunde vi nå ut till potentiella kunder som tidigare besökt webbplatsen.

Resultat: E-handelsföretaget upplevde en ökning av försäljningen med 30% inom de första sex månaderna. Dessutom ökade antalet återkommande kunder och kundernas livstidsvärde.

Google Ads

Utmaning: Ett lokalt teknikföretag kämpade med att konkurrera med större företag online och nå sin målgrupp effektivt.

Lösning: Vi utvecklade en omfattande Google Ads-strategi som inkluderade sökkampanjer, displayannonser och remarketing. Genom att använda relevanta sökord och noggrant segmentera målgruppen kunde vi leverera skräddarsydda annonser till rätt personer vid rätt tillfälle.

Resultat: Företagets webbplats trafik ökade med över 50%, och de lyckades generera ett stort antal kvalificerade leads. Detta resulterade i en ökning av försäljningen med 15% inom det första kvartalet.

Finska marknaden

Om ni vill läsa mer om mina unika finska lösningar, så kan ni göra det genom länken här nedan. Där får ni mera specifika uppgifter om hur dessa tjänster fungerar och hur jag jobbat mot den finska marknaden. 

Via oss får du alltid

förstklassig leverans

Vi håller alltid fast vid principerna om smidighet, snabbhet och säkerhet. Dessutom strävar vi alltid efter att uppnå din fulla nöjdhet som kund genom ett fokuserat och kundcentrerat bemötande. Vårt mål är att överträffa dina förväntningar och leverera resultat som du är helt nöjd med.

Följande kan vi utlova

Kostnadsfri offert