Låt oss hjälpa dig med 

Google Shopping

Därför ska alltid

Välja vårt bolag

Vill ditt företag komma igång med Google Shopping-annonsering? Vi erbjuder både små som stora företag hjälp med Google shopping-annonsering. Alla betjäning sker med mångårig yrkeserfarenhet och stor kundservice. Via oss får du dessutom alltid kostnadseffektiva priser. På följande målsida kan du läsa mer om hur vi kan hjälpa dig med att få inte mer kunder via Google Shopping. Har du frågor gällande vårt tjänsteutbud tveka inte till att kontakta oss för rådgivning. 

Varför Google Shopping?

Google Shopping-annonsering med kunskap

Google Shopping med erfarenhet

Våra erfarna konsulter har i många år specialiserat sig på att optimera Google Shopping-annonsering. Med djup kunskap om algoritmer, budgivning och kampanjstruktur hjälper vi ditt företag att nå nya höjder. Genom att utnyttja vår expertis kan du förvänta dig en ökad försäljning, bättre avkastning på din marknadsföringsinvestering och en tydligare förståelse för din målgrupp. Vi skräddarsyr våra tjänster efter dina specifika behov och mål, så att du kan fokusera på det som är viktigast för ditt företag

Kostnadseffektiva priser

Vår ståndpunkt är att Google Shopping-annonsering via oss aldrig ska behöva kosta ditt bolag onödigt stora summor pengar. Därför erbjuder vi alltid våra kunder kostnadseffektiva priser. Vidare får du alltid utifrån vår yrkeserfarenhet tidseffektiva arbetsprocesser. Anlitar du oss kommer alla olika steg i Google Shopping-processen gå smidigt och enkelt. Du kommer med andra ord vara igång snabbt med annonseringen. 

"Vi är aldrig nöjda, innan du som kund är nöjd"

Vad är Google Shopping?

Visuell produktannonsering

Google Shopping tar produktannonsering till en helt ny nivå genom att visa dina produkter med bild, pris och en kort beskrivning direkt i Googles sökresultat. Det här gör det möjligt för kunder att snabbt och enkelt jämföra olika alternativ utan att behöva klicka sig vidare till olika webbplatser. Den visuella representationen gör det också lättare för kunderna att få en uppfattning om produktens kvalitet och design, vilket ökar sannolikheten för att de klickar på din annons.

Högre konverteringsgrad

En av de största fördelarna med Google Shopping är den högre konverteringsgraden. Eftersom kunderna kan se exakt vad de får innan de klickar, är de mer benägna att slutföra ett köp. Detta innebär att du får mer trafik till din webbplats som faktiskt konverterar till försäljning. Jämfört med traditionella textannonser, där kunderna måste klicka för att se produkten, ger Google Shopping en mer direkt och engagerande upplevelse.

 

Relevans

Google Shopping är utformat för att visa relevanta produkter till användarna. När någon söker efter en specifik produkt eller produktkategori, kommer dina annonser bara att visas om de matchar sökningen. Detta innebär att du når en mer kvalificerad målgrupp som redan är intresserad av dina produkter. Den höga relevansen ökar sannolikheten för att dina annonser klickas på och leder till försäljning.

Mångfacetterad

Google Shopping är en mycket mångsidig plattform som passar för företag inom en mängd olika branscher. Oavsett om du säljer kläder, elektronik, möbler eller matvaror kan du använda Google Shopping för att nå ut till potentiella kunder. Det faktum att plattformen är så pass flexibel gör det enkelt för företag att anpassa sina annonser efter sina specifika behov och mål.

Vill ni etablera er i Finland?

Vill du etablera ditt företag på den finska marknaden genom digital marknadsföring? Vårt bolag har mångårig yrkeserfarenhet av att hjälpa företag in på den finska marknaden. Läs här genom länken här nedan hur vi kan hjälpa ditt bolag.

Varför Google Shopping via oss?

Tio års erfarenhet

Med över ett decennium i branschen har vi finslipat våra kunskaper om Google Shopping. Genom åren har vi hjälpt ett stort antal företag att nå sina mål och optimera sina annonskampanjer. Vår långa erfarenhet gör att vi kan navigera i plattformens komplexitet och identifiera de mest effektiva strategierna för just ditt företag.

Uppdaterad kunskap

Google Shopping är en dynamisk plattform som ständigt utvecklas. För att kunna erbjuda våra kunder de bästa möjliga tjänsterna ser vi till att hålla oss uppdaterade om de senaste trenderna och algoritmuppdateringarna. Vi deltar regelbundet i utbildningar och nätverkar med andra experter inom området

Utbildningsansvarig

Vårt företag är utbildningsansvariga för Google Ads-utbildningar på olika yrkeshögskolor. Om Sveriges största skolor litar på vår kunskap inom detta område, så är vi övertygade om att även ditt företag kan göra detta också. Vidare kan vi utifrån dessa erfarenheter alltid på ett pedagogiskt sätt förklara de resultatet som som vi uppnår till dig. 

Finska marknaden

Vill du nå ut till den finska marknaden? Vi har lång erfarenhet av att skapa framgångsrika Google Shopping-kampanjer för företag som vill expandera sin verksamhet till Finland. Vi förstår de unika utmaningarna och möjligheterna som den finska marknaden erbjuder.

Via oss får du alltid

Förstklassig Google shopping

Utifrån våran mångåriga yrkeserfarenhet har vi tagit fram en leveransprocess som gör att du enkelt och snabbt kan börja uppnå försäljning. Anlitar du oss är du med andra ord alltid i trygga händer.

 

Följande ingår i tjänsten

Kostnadsfri offert